Stjuardesa tvrdi da nikad ne biste trebali ići na put bez selotejpa: “Čudotvoran je”

CICI (51), iskusna stjuardesa iz američke savezne države Floride, kaže kako je najvažnija stvar koju trebate ponijeti na svako putovanje – selotejp. U videu na TikToku otkrila je i u kojim se sve situacijama “čudotvorna” rola ljepljive trake zapravo može koristiti.

Prema njezinim riječima, selotejp sprječava curenje losiona i napitaka. Osim toga, ako kupite ljepljivu traku u boji, možete je koristiti na svome kovčegu kako biste ga lakše prepoznali u zračnoj luci. Od komada maramice i selotejpa, dodaje, možete napraviti improvizirani flaster.

“To može biti osobito korisno ako osjetite da vam se stvara žulj dok se krećete kroz zračnu luku”, kaže Cici. Putnici koji imaju problema sa spavanjem, navodi, pomoću ljepljive trake mogu prekriti manja svjetla koja bi im mogla smetati.

Video oduševio ljude

“Osim toga, roditelji s malom djecom mogu koristiti selotejp kako bi, primjerice, u hotelskim sobama prekrili utičnice i tako zaštitili svoje mališane. Selotejpom možete popraviti i potrgani remen torbe, a s njim ćete vrlo lako skinuti i zalutale dlake te mucice s odjeće”, opisuje.

“Osim toga, selotejp je idealan i za popravak poruba na hlačama, u slučaju da isti ‘iskoči’ ili ako su vam hlače jednostavno predugačke. Ljepljiva traka može vam biti i od pomoći kod cipela, primjerice, ako vam pukne peta ili se odlijepi potplat”, objašnjava.

Na kraju Cici kaže kako ljepljivu traku možete koristiti i za “skrivanje stvari u vašoj hotelskoj sobi”, ali upozorava: “Ne zaboravite ostaviti samoljepljivu ceduljicu kako to nešto ne biste ostavili ondje.”

Njezin video postao je pravi hit na internetu, a korisnici TikToka podijelili su i svoje savjete o ljepljivoj traci. Tako je jedan predložio da bi se selotejp mogao koristiti i kao zasun na vratima hotelske sobe, a drugi je napisao da se traka može koristiti za držanje zavjesa navučenima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *